Echipa RealKom

Echipa RealKom


....SIGURANTA SI RESPECT

    BINE ATI VENIT la RealKom


La RealKom gasiti personal calificat, care va ofera siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei.
Agentia imobiliara RealKom cu o experienta cumulata de peste 16 ani pe piata imobiliara din Bucuresti si cu o baza de date actualizata in timp util ce satisface in orice moment cerintele dumneavoastra

MISIUNEA NOASTRA

A venit timpul sa lucrati cu profesionisti !

Realkom va ofera toate beneficiile la care trebuie sa va asteptati de la o agentie imobiliara cu servicii de calitate, rata extinsa de marketing, cunostinte locale si experienta profesionala.

Ceea ce ne diferentiaza intr-o piata aglomerata din Bucuresti si imprejurimi este serviciul nostru exclusiv.

Misiunea noastra este aceea de a oferii servicii complete si de calitate, iar la finalul tranzactiei sa primim cu incredere recomandarea dumneavoastra.

Respectam angajamentele mentinand cele mai inalte standarde morale si profesionale.

 

CE OFERIM

CELE MAI NOI PROPRIETATI

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie informati la timp.

Informatia completa si actualizata asigura succesul si rentabilitatea oricarei investitii. Analiza obiectiva, aprofundata si personalizata a tendintelor de ultima ora va permite usurinta in luarea deciziei.

Mai mult, de toate aceste servicii beneficiati in cel mai scurt timp si intr-o maniera moderna, comoda si rentabila pentru dumneavoastra.

 

CONSULTANTI PROFESIONISTI

Suntem atestati ca profesionisti, fiind membrii ai Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania  (APAIR), obiectivul nostru este de a furniza o gama completa de servicii in domeniul imobiliar intregului nostru portofoliu de clienti.

Suntem atenti la detalii pentru ca stim ca ele fac diferenta iar la finalul fiecarei zile avem satisfactia ca aducem fericire in vietile clientilor nostri.

Experienta ne asigura ca putem merge mai departe promovand calitatea.

 

EXPERTIZA SI INDRUMARE

Parerea dumneavoastra conteaza cel mai mult si suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste cumpararea sau vanzarea unei proprietati imobiliare.

Cartea noastra de vizita o reprezinta cei peste 1.000 de clienti care s-au bucurat de serviciile nostre.

Datorita dorintei de a evolua continuu,  cunostintelor  imobiliare avansate li se adauga si cunostintele juridice de profil, motiv pentru care oferim clientilor nostri servicii profesioniste, de calitate.

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2020