Spatii de vanzare

Cauti sa cumperi un spatiu in Bucuresti? inseamna ca te pregatesti pentru o investitie, iar noi stim foarte bine ce presupune asta. Poate ca esti pe punctul de a deschide un magazin, un showroom sau un centru de productie. Sau poate vorbim de un cabinet, un birou pentru echipa ta sau pur si simplu inca un spatiu pentru business-ul tau prosper. Orice forma are afacerea ta, un spatiu ieftin si bun, pozitionat acolo unde trebuie, te va ajuta sa-ti cresti cifrele.

Oferta noastra de spatii de vanzare include nu doar intermedierea achizitiei, ci si garantia ca totul se va desfasura intr-un cadru perfect legal, in cel mai scurt timp, ca achizitia spatiului sa devina cat mai rapid o sursa de venituri pentru tine.

Apeleaza cu incredere la agentii nostri pentru orice informatie legata de vanzarea de spatii in Bucuresti. Expertiza lor si aptitudinile de negociere te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru spatiul de care ai nevoie.

Spatiu Vanzare Spatiu-Otopeni - DN1, Bucuresti Ilfov Tranzactionat
Vanzare Spatiu - Otopeni - DN1, Bucuresti Ilfov

Otopeni - DN1, Bucuresti Ilfov

[...]

VANZARE

599.900 €

icon suprafata830 mp icon pat4 Cam icon bai1 Bai

CAUTARE

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2021