Vanzare Casavila, Unirii - Piata unirii, Bucuresti

DETALII
  • Casa/Vila Tranzactionata DA
  • An imobil 1911
  • Tip S+P+1
  • Suprafata construita 333 mp
  • Suprafata utila: 333 mp
  • Suprafata teren: 1022 mp
  • Suprafata curte: mp
  • Pret 580.000 €
  • Nr. Bai 3
  • Nr. Locuri de parcare

LOCALIZARE

580.000 €

VANZARE

Unirii - Piata unirii

VANZARE VILA

COMISION 0 Vezi video VERIFICAT JURIDIC

PROPRIETATE DEOSEBITA !

OFERTA VANZARE VILA DIN ULTRACENTRALUL BUCURESTIULUI SITUATA PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 1022 MP LA 2 MINUTE DE PIATA UNIRII

COMISION 0% din partea CUMPARATORULUI !

Localizare: Vila propusa pentru vanzare este amplasata in zona Ultracentrala a Capitalei, Zona Unirii, pe strada Constantin F. Robescu, intr-unul din cartierele care inca are parfumul anilor 1900.

Locatia este una premium, una dintre cele mai bune din Bucuresti, unde cei mai prtentiosi cumparatori si-ar dori sa locuiasca.

Vila declarata monument este amplasata in zona Ultracentrala a Bucurestiului, in proximitatea Pietei Unirii, a Tribunalului Bucuresti (fostul Junior) si a Bulevardului Corneliu Coposu.

Construita in anul 1911 si pastrandu-si pana astazi amprentele perioadei din anii 1900, vila este compartimentata pe urmatoarele nivele: Subsol, Parter si Mansarda. In total, in imobil sunt 9 camere, carora li se alatura 2 grupuri sanitare, 1 baie, 1 bucatarie si alte spatii utile.

Suprafata construita este de 481 mp, suprafata utila de 333 mp, in timp ce suprafata totala a terenului este de 1022 mp. Terenul dispune si de o singura deschidere la strada Constantin F. Robescu de 17,82 ml.

In acelasi timp terenul ramas neconstruit poate fi transformat intr-o curte de vis, poate cu ajutorul unui arhitect peisagist sau cu propriile idei, putand spune apoi ca aveti cea mai frumoasa curte din Bucuresti.

Orientarea cardinala este ideala, pe Sud-Vest si permite astfel patrunderea luminii naturale din belsug pe tot parcursul zilei.

In mod sigur aceasta vila impozanta poate sa ofere un mod de viata intr-o nota distinctiva celui care va avea oportunitatea sa o achizitioneze.

La capitolul facilitati, vila dispune de toate necesitatile, apa curenta, gaze, canalizare, curent electric, acces rapid la mijloace de transport, fiind situata la propriu ”in buricul targului”.

Datorita unicitatii si pozitionarii excelente, vila poate poate deveni restaurant, cafenea, ceainărie, un birou reprezentativ cu foarte mare vizibilitate, showroom, dar poate fi achiziționată și pentru rezidenta personala, iar daca va faceti griji in privinta comisionului tranzactiei, va informam ca acesta este de 0% din partea cumparatorului.

Daca proprietatea pe care am prezentat-o  aici, intr-un mod cat mai simplist, va starneste interesul , rezervati-va timp pentru cel putin o vizionare iar apoi lucrurile vor veni de la sine.

Pentru cei aflati in cautarea unei proprietati cu adevarat deosebita, pot spune ca au gasit-o !

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

TELEFON: 0723.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.imobiliare-unirii.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro


Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate, betonate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz, telefon,
Sistem incalziresoba/teracota,
Finisaje
Stare interiornecesita renovare,
Usa intrarelemn,
Usi interiorlemn,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utilespatiu depozitare, wc serviciu,
Diversescara interioara,
Dotari imobilcurte proprie, interfon,
Destinatie
rezidential, comercial, birouri,
Alte detalii
Servicii imobilsupraveghere video,
Orientarev, s,
Statut Juridicintabulare, cadastru,

Cristi Stanciu

CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE - Bucuresti Unirii - Piata unirii

Vila Vanzare Vila Tranzactionat
Vanzare Vila - Icoanei

Dacia - Icoanei

VANZARE

560.000 €

suprafata icon500 mp nr dormitoare icon9 Cam nr bai icon6 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

RealKom Imobiliare Bucuresti.
Vanzari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri.
La RealKom, Bucuresti, gasiti personal profesionist. Noi va oferim siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. Agentia imobiliara din Bucuresti, RealKom, are o experienta cumulata de peste 20 ani. Venim cu o baza de date actualizata in timp ce satisface cerintele dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2024. Strategie social media si administrare website: Digital Heart