Vanzare Casavila, Corbeanca - Paradisul Verde, Bucuresti Ilfov

DETALII
  • Casa/Vila Tranzactionata DA
  • An imobil 2008
  • Tip D+P+1
  • Suprafata construita 783 mp
  • Suprafata utila: 572 mp
  • Suprafata teren: 2980 mp
  • Suprafata curte: mp
  • Pret 998.500 €
  • Nr. Bai 5
  • Nr. Locuri de parcare

LOCALIZARE

998.500 €

VANZARE

Corbeanca - Paradisul Verde, Bucuresti Ilfov

VANZARE VILA

COMISION 0 VERIFICAT JURIDIC

Vila de vis din paradis!
Localizare: Paradisul Verde – Corbeanca.
Putini sunt oamenii care să nu iubească arhitectura moderna de lux chiar dacă doar o admiră sau vor să achiziționeze pentru ei o astfel de proprietate. Casa de vis există si se gaseste localizata in Paradisul Verde – Corbeanca.

Cumpărarea unei case de vis este cu siguranță cel mai dorit lucru.

Respiră adâncă! În fața ochilor visul devine realitate. Privește! O casă frumoasă care abundă de eleganță și stil. O proprietate de vis cu totul aparte situată într-un paradis verde în Corbeanca. Vila se întinde pe un teren cu o suprafață lgeneroasa de 3000 mp cu deschidere la lac (35 ml).

Proprietatea este ultramodernă, exclusivistă, unicată pentru persoanele pretențioase care adoră noile tendințe. O casă modernă cu spirit proaspăt, tânăr. O locuință greu de găsit în România.
Chiar de la o primă vedere, în mod sigur o vei îndrăgi.

Locația
Locația este una premium, cu adevărat superbă, de vis într-un paradis.

Este situată in cea mai bună zonă din Corbeanca: Paradisul Verde pe strada cu terenuri ce au deschidere la lac.

Tema și Conceptul
O vilă cu un concept modern, deosebit ce poartă semnătura arhitectei Cristina Barna. Tema arhitecturii este specială: o clădire ultramodernă dispusă pe un singur nivel (parter).
Vila dispune de luminozitate maximă și oferă o oază de intimitate.
Aceasta dispune de o priveliște încântătoare spre lac, o curte interioară și piscină interioară ce poate fi folosită indiferent de anotimp. În interior, livingul este dotat cu un șemineu modern, suspendat.
Casa oferă intimitatea pe care o dorește fiecare.
Altfel spus, este o clădire ce îți oferă un stil de viață care te face să simți că te afli în fiecare zi într-o lungă vacață.

Descrierea generală a proprietății
Misiunea arhitectului a fost provocatoare, fiind facilitata de terenul generos in suprafață de 3000 mp cu deschidere spre lac de 35ml.

Conceptul casei este unul special. Suprafața construită desfasurata este de 780 mp, vila fiind realizată din 3 paralelipipede, doua longitudinale si unul transversal. Este o construcție în formă de U. Formată din trei zone: zona de noapte, zona de piscină, si o zonă transversală care le unește pe acestea două și reprezentând zona de zi ce formează o formă perfectă de U.
Laturile interioare ale acestui U sunt construite din suprafețe vitrate foarte generoase. Acest lucru permite ca lumina să pătrundă din abundenta în interiorul locuinței. Fericiții propietari se pot bucura de intimitate totală cu o priveliște uimitoare atât din zona curții interioare, care este delimitată în interiorul acestui U unde se află o tereasă cu o suprafață de 43 mp și curtea interioară, cât și spre lac.

Priveliștea încântătoare este favorizată de dispozitia terenului care are o ușoară pantă către lac.
Precum este prezentată, zona funcțională a locuinței a fost transpusă în elemente volumetrice primare: trei corpuri paralelipedice, două dispuse longitudinal pe direcția terenului și unul dispus transversal, unindu-le pe cele două longitudinale, formând totodată un corp comun, dar fiecare având funcționalități diferite, astfel:

1. Corpul transversal cuprinde zona de zi a casei, în suprafața utilă de 165 mp, formată dintr-un living cu dining de (62 mp), care se continuă cu o bucatarie de (33 mp).
Datorită unor paravane imense care au fost fabricate la comanda ce au un design deosebit, bucătăria poate fi atât deschisă, facând corp comun prin intermediul dining-ului cu livingul ce împreună au o suprafață de aproape 100 mp, dar poate fi folosită și ca bucătarie închisă, prin glisarea paravanelor în funcție de necesitațile și dorința proprietarilor în acel moment al zilei.

In zona livingului, proprietarii se pot bucura de un șemineu atipic, ultramodern, care nu este atașat vreunui perete. Șemineul este suspendat din tavan, asa cum poți vedea în filme și reviste.

În zilele friguroase de iarnă cu toți alături de întreaga familie și prieteni, vă puteți strînge împreună în jurul acestui șemineu la un pahar de ceai și vin fiert. Toți sunt bine veniți!
Din bucatarie se poate privi atât dinspre living cât și înspre piscină, acestea fiind
separate printr-un perete cortină din sticlă.

În zona de zi se află un birou spațios, care chiar nu poate să lipsească dintr-o casa de vis.

2. Unul din corpurile longitudinale, cuprinde zona de noapte, în suprafața utilă de 152 mp care este formată din zona matrimonială (44mp), cuprinzând dormitorul, baia și dresingul, zona copiilor (60 mp) care este alcatuită din doua dormitoare cu o suprafață de 22 mp fiecare, baia și holul care le unește, și un al 4-lea dormitor separat, cu baie proprie, ce poate căpăta functionalități multiple: pentru al 3-lea copil, musafiri, bunici.
3. Celalalt corp longitudinal, este reprezentat în partea din față de garajul interior (33 mp), care poate adapostii făra probleme două mașini. Există și o zonă de trecere și zona piscinei, pe o suprafață de 110 mp, care cuprinde o piscină interioară, de dimensiuni foarte generoase, având
cuva cu o suprafață de 50 mp cu dimensiunile de 12,5 ml / 4 ml, dimensiuni care iți permit cu siguranță să înoți în propria ta piscina interioara în fiecare zi la orice oră indiferent de anotimp.

4. Subsolul cu suprafață de 145 mp, este reprezentat de o zonă unde se găsește cuva piscinei, camera tehnică a piscinei, camera tehnică a casei, spații de depozitare, cât și o garsonieră independentă pentru personal, fiind prevazută cu baie proprie și chicinetă, actualmente transformata in sala de fitnes si sauna.

Pe toată lungimea subsolului se gasește o curte englezească, care permite ca aceste spații să fie vitrate si să dispună de lumină naturală.

Cu siguranță această casă oferă un stil de viață inedit întregii familii. O casă de vis, o casă funcțională, modernă într-un spațiu imens, superb.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.imobiliare-unirii.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.apartamente-vitan.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro


Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate, pietruite,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz, catv, telefon,
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Finisaje
Izolatii termiceexterior, interior,
Peretifaianta, vopsea lavabila,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utiledressing, wc serviciu,
Bucatariemobilata, utilata,
Contorizarecontor gaz,
Dotari imobilcurte proprie, gradina amenajata,
Electrocasnicearagaz, frigider, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, tv,
Mobilatpartial,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientares-e,
Statut Juridiccertificat energetic, intabulare, cadastru,

Cristi Stanciu

CAUTARE

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

RealKom Imobiliare Bucuresti.
Vanzari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri.
La RealKom, Bucuresti, gasiti personal profesionist. Noi va oferim siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. Agentia imobiliara din Bucuresti, RealKom, are o experienta cumulata de peste 20 ani. Venim cu o baza de date actualizata in timp ce satisface cerintele dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2024. Strategie social media si administrare website: Digital Heart