Vanzare Apartament 2 camere, Unirii - Tribunal Bucuresti, Bucuresti

DETALII
 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1992
 • Tip decomandat
 • Suprafata 73 / 58 mp
 • Etaj Etaj 1 / 7
 • Pret 129.700 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 1
 • Geam Baie 1
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

129.700 €

VANZARE

Unirii - Tribunal Bucuresti

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre vanzare

APARTAMENT 2 CAMERE BULEVARDUL UNIRII NR. 35, CU INTRARE STRADALA CHIAR LANGA TRIBUNAL BUCURESTI

COMISION 0% la cumparare

Zona Unirii este cea mai dezvoltata si imoprtanta artera a Bucurestiului. Datorita constructiilor grandioase, a restaurantelor, cafenelelor cat si a imobilelor impunatoare, ramane printre cea mai cautata zona.

Localizare:  Apartamentul este localizat  pe Bulevardul Unirii, nr. 35, in imediata  apropiere de Biblioteca Nationala, Tribunal Bucuresti, in imobil cu intrare STRADALA si vedere pe spate ce confera o liniste necesara pentru Bulevardul Unirii si bine inteles lipsa prafului (pentru ca suntem stradal pe Bulevardul Unirii) este de luat in calcul de asemenea.

Din punct de vedere structura, asa cum bine stim, tot Bulevardul Unirii a fost inceput inca din anii 1985-1989 si toate blocurile stradale sunt proiectate  si structurate pentru un grad ridicat de seism. Asadar nu aveti de ce sa va faceti griji in aceasta privinta ! Au fost construite cu o foarte mare atentie si dedicatie in acelasi timp.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al imobilului de 7 nivele. Si spre deosebire de celelalte etaje, etajul 1 are un mare avantaj in ceea ce priveste balcoanele. Sunt imense !!! Asa cum se vede si in fotografii. Totalul de suprafata in balcoane este de aproape 15 mp.

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 87 mp; suprafata utila este de 58 mp, iar daca includem si cele 3 balcoane generoase de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 73 mp.

Compartimentarea este foare avantajoasa, in sensul ca este foarte simpla dar foarte utila. Din holul central de care dispune apartamentul se face accesul in toate camere si in bucatarie. Mai mult decat atat holul este si el cu suprafata mare, de circa 9 mp si de foarte mare importanta acesta este patrat. De cum intram in apartament in partea dreapta sunt doua incaperi, pe care daca le-as numi acum le-as numi debarale. In schimb acestea pot deveni usor dressing sau pantofar. Si ele sunt foarte incapatoare.

Impresionant este si balconul de la bucatarie, acesta este, la fel cu suprafata mare si forma geometrica excelenta, unde se poate amenaja dupa renovare locul de servit cafeaua de dimineata. M-a incantat sa aud de pe balconul din bucatarie randunici cantand dimineata. Prin urmare cred ca este de recomandat sa se formeze un loc de masa. Poate cu o masuta de sticla si cateva scaune frumoas colorate.

Constructia este finalizata in anul 1992 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Daca se doreste ca apartamentul  sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari,  Unirea Shopping Center , Carrefour Unirii, Metrou Piata Unirii, Tribunal Bucuresti, Biblioteca Nationala, Teatrul National si toate acestea la doi pasi sau chiar la mai putin.

O mentiune foarte importanta de la care nu vreau sa ma abat este ca acum, dupa renovarea intregului bulevard s-au creat mult mai multe locuri de parcare, ….. ati scapat si de aceasta grije.  Dupa ora 16:00 sunt la discretie si chiar in fata blocului.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Parcul Unirii, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada.
Vederea din apartament este pe spatele imobilului, inspre IBR (Institutul Bancar Roman), liniste deplina si cu mult mai putin praf decat in Bulevard. Personal, consider un avantaj major  vederea pe spate din multe puncte de vedere, dar cele mai importante sunt linistea si lipsa prefului. Suntem pe Bulevardul Unirii ferit de zgomot si praf. Tocmai de aceea pot spune ca diminetile sunt linistite !

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Finisajele nu sunt noi ! Sunt la nivelul anilor ”90. Avantajul este ca fericitul nou proprietar le poate face dupa cum ii pofteste inima, sa aleaga personal culorile, calitatea si nivelul finisajelor. Mai mult decat atat, poate cel mai important aspect, stie exact ce finisaje foloseste si la ce nivel vrea sa aduca apartamentul. Ca apartamentul este o investitie si urmeaza a fi inchiriat sau urmeaza a fi locuit de noul proprietar, veti sti exact calitatea finisajelor.

Dar…..

Va invit pe dumneavoastra sa descoperiti apartamentul cu 2 camere acum de vanzare pe Bulevardul Unirii !

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti noul proprietar al frumosului apartament, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro

         www.apartamenteunirii.ro

         ww.apartamente-vitan.ro

         www.imobiliare-bucurestene.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Contorizareapometre,
Mobilatnemobilat,
Bucatariepartial mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Alte spatii utileterasa,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientaren-v,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederespate,
Accesstradal,

Cristi Stanciu

CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE - Bucuresti Unirii - Tribunal Bucuresti

Apartament Vanzare Apartament 2 camere
Vanzare Apartament 2 camere - Parcul Carol I

Tineretului - Parcul Carol I

VANZARE

96.000 €

suprafata icon47 mp nr dormitoare icon2 Cam nr bai icon1 Bai
Apartament Vanzare Apartament 2 camere
Vanzare Apartament 2 camere - Piata Alba Iulia

Decebal - Piata Alba Iulia

VANZARE

142.000 €

suprafata icon62 mp nr dormitoare icon2 Cam nr bai icon1 Bai
Apartament Vanzare Apartament 2 camere
Vanzare Apartament 2 camere - Piata Norilor

Tineretului - Piata Norilor

VANZARE

119.000 €

suprafata icon54 mp nr dormitoare icon2 Cam nr bai icon1 Bai
Apartament Vanzare Apartament 2 camere
Vanzare Apartament 2 camere - Parcul Tineretului

Tineretului - Parcul Tineretului

VANZARE

96.700 €

suprafata icon55 mp nr dormitoare icon2 Cam nr bai icon1 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2021