Vanzare Apartament 5 camere, Unirii - Primaria Sector 3, Bucuresti

DETALII

 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1998
 • Tip decomandat
 • Suprafata 131 / 124 mp
 • Etaj Etaj 4 / 5
 • Pret 157.000 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 2
 • Geam Baie 1
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

157.000 €

VANZARE

Unirii - Primaria Sector 3

VANZARE APARTAMENT 5 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Unirii va ofera spre vanzare in exclusivitate

DUPLEX 5 CAMERE IN ZONA UNIRII, INTR-O LOCATIE SIGURA SI LINISTITA

PENTHOUSE IN ADEVARATUL SENS !

LOCALIZARE

Apartamentul este localizat in zona Unirii, la 2 minute distanta de Bulevardul Unirii si 3-4 minute distanta fata de Piata Unirii, Biblioteca Nationala, Tribunal Bucuresti si rondul din Piata Alba Iulia. Ceea ce face ca localizarea apartamentului sa fie si mai buna este distanta relativ scurta fata de cele doua mall-uri din zona Unirii: Unirii Shoping Center si Mall Vitan.

Locuinta este amplasata pe strada cu sens unic, strada ferita de zgomotul uneori deranjant, ceea ce face ca apartamentul sa fie pretabil mai mult ca rezidenta decat pentru sediu de firma/birouri. Pentru ca se afla la doi pasi de Primaria Sectorului 3 si de sectia de politie Udriste, mai exact pe strada Matei Basarab, la numarul 64, pot sa afirm ca este o zona sigura, in care nu o sa va fie teama sa va lasati copii in fata blocului.

Daca tot am adus vorba de copii, va spun ca in zona sunt scoli si gradinite foarte bune, chiar de prestigiu, atat particulare cat si de stat. Amintim printre ele gradinita si after school Miniroses, gradinita Magica, gradinita Sfinti Imparati Constantin si Elena, Colegiul National Matei Basarab, George Cosbuc, Mihai Viteazul, scoala gimnaziala nr. 79, pe strada Oitelor.

COMPONENTA

Blocul a fost construit de ARCOM, finalizat in 1998 pe structura de tip monolit si a fost proiectat initial pentru a avea 7 etaje, s-a realizat fundatia, s-a demarat procesul de construire, dar imobilul a fost finalizat cu doar 5 etaje.

Duplexul pe care il supunem atentiei este situat la etajele 4+5, are vedere pe spate si in lateral cu orientare cardinala pe SUD-EST si SUD, ceea ce face ca incaperile apartamentului sa fie foarte bine luminate, si in acelas timp, mult mai izolate fata de praf si zgomot.

Imediat ce pasim in apartament, la primul nivel al acestuia, inevitabil observam un hol generos ce face accesul in toate camerele de la acest nivel, imediat in stanga, bucataria deservita de o camara (foarte utila intr-un apartament asa mare). In fata avem un living spatios de 24 de mp cu iesire pe balcon, si un dormitor de 14 mp, iar in dreapta avem casa scarilor si un grup sanitar, util si el pentru zona de zi. Mergem la etajul 5, urcam treptele si in fata, cu intrare de pe un alt hol generos se pot observa 2 dormitoare, ambele cu suprafete aproximativ egale, probabil viitoarele dormitoare ale copiilor, ce au acces pe un balcon cu o suprafata de 7 mp. Tot din holul de la etajul 5 se face accesul catre baia principala a locuintei ce este prevazuta cu geam de aerisire si tot pe hol, pentru ca va spuneam ca este generos, mai sunt si doua debarale, eventual pentru depozitare sau daca doriti sa mai ascundeti cate ceva cand aveti musafiri.

Asadar, mai concret, suprafata total construita a apartamentului in care include si generoasa terasa de 40 mp, este de 171 mp, suprafata utila este de 124  mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 131 mp.

Punctul culminant ? Acum am ajuns ! Dormitorul matrimonial are suprafata de aproape 19 mp !

Da ! Este un dormitor mare ! Intalnim rar in aceasta zona, in blocurile monolit asa dormitoare mari.

PARTICULARITATI

Musafirii, pentru ca tot am vorbit de ei …..

Puteti sa-i invitati pe terasa apartamentului, care chiar daca nu este in proprietatea apartamentului, aceasta se poate accesa doar prin apartamentul acum de vanzare.

Ceea ce face ca aceasta locuinta sa fie atat de deosebita, este faptul ca detine in folosinta exclusiva o  terasa superba de 40 mp. Terasa dispune de o priveliste energizanta si de o atmosfera relaxanta, aici existand posibilitatea de a face un barbecue fara a deranja vre-un vecin, se poate amenaja o gradina proprie, sau chiar se poate instala o piscina pentru copii. Asadar, exista o varietate de optiuni pentru a se realiza “casa de vis”.

Toate camerele locuibile ale apartamentului au pardoseala din parchet de lemn, iar bucataria se vinde mobilata si utilata.

Chiar daca imobilul nu dispune de ascensor, partea pozitiva este ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta mentinerii siluetei, urcatul si coboratul scarilor este chiar sanatos.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn, geamuri termopan, aer conditionat, apometre, centrala proprie de apartament.

DESTINATIE

Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta, pentru o familie cu membrii putini, sau mai numeroasa , cat si pentru birou,…….. ramane la aprecierea dumneavoastra.

Decomandarea apartamentului favorizeaza infiintarea unui birou la etajul 4, in camera de langa sufragerie  sau puteti caza peste noapte musafirii care au petrecut frumos pe terasa apartamentului, bineinteles  in cazul in care se doreste acest lucru.

VECINATATI

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre zona Unirii, ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc..

Alte vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Oferta este foarte buna, iar locuinta este superba, chiar merita vazuta!

Daca sunteti in cautarea unui apartament, cu totul special….. va felicit ! Ati gasit locatia perfecta si locuinta ideala ce poate satisface dorintele si nevoile oricui.

Am descris aici unele detalii tehnice, pentru restul……. va invit sa le descoperiti la vizionarea proprietatii.

Vizionari putem face in orice zi !

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Contorizareapometre, repartitoare,
Diversescara interioara,
Mobilatnemobilat,
Bucatariepartial utilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz,
Alte spatii utileterasa, wc serviciu, boxa la subsol, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientares, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 5 camere

Tineretului - Parcul Carol I

VANZARE

399.999 €

163 mp 5 Cam 2 Bai
Apartament Tranzactionat

Vanzare Apartament 5 camere

Unirii - Tribunal Bucuresti

VANZARE

229.000 €

157 mp 5 Cam 2 Bai
Apartament Tranzactionat

Vanzare Apartament 5 camere

Unirii - Zepter

VANZARE

239.000 €

137 mp 5 Cam 2 Bai
Apartament Tranzactionat

Vanzare Apartament 5 camere

Unirii - Fantani-Casa Poporului

VANZARE

259.000 €

117 mp 5 Cam 2 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2020