Vanzare Apartament 4 camere, Unirii - Fantani-Casa Poporului, Bucuresti

DETALII
  • Apartament Tranzactionat DA
  • An imobil 1991
  • Tip decomandat
  • Suprafata 97 / 91 mp
  • Etaj Etaj 4 / 7
  • Pret 204.500 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 2
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

204.500 €

VANZARE

Unirii - Fantani-Casa Poporului

VANZARE APARTAMENT 4 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre vanzare in exclusivitate

APARTAMENT 4 CAMERE BULEVARDUL UNIRII, NR. 11, RENUMITUL SI PRESTIGIOSUL BULEVARD CU FANTANI, UNDE PROBABIL INTALNIM CELE MAI REZISTENTE SI CONSACRATE BLOCURI DIN BUCURESTI.

CU INTRARE STRADALA SI VEDERE  MIXTA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD-EST SI NORD-VEST, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI

Bulevardul Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, dar si persoanelor care vor sa detine un imobil ce indeplineste cele 3 conditii esentiale in imobiliare: LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE.

DA, pot sa sustin ca aceasta proprietate intra in categoria Prime Location !

Fie ca acest apartament, care prezinta caracteristici aproape unice va deveni rezidenta sau spatiu de birouri sau pur si simplu o investitie profitabila, pot spune ca Bulevardul Unirii-Fantani acopera toate nevoile ca acesta sa se transforme in exact ceea ce cautati de la o proprietate.

Fiind una dintre marile artere ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute, a provocat  si va provoca in continuare cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente in cele mai bine construite blocuri din Bucuresti.

Localizare:  Apartamentul este situat pe Bulevardul Unirii, nr. 11, mai exact Bulevardul Unirii-Fantani, la propriu, la 2 pasi de Casa Poporului in imediata  apropiere a Parcului Izvor si a Pietei Unirii, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta. De asemenea imobilul se afla la mai putin de 2 minute de mers pana la Piata Unirii si Metrou Piata Unirii.

Investitia care nu isi pierde niciodata valoarea este aceea care are o locatie de exceptie, tocmai din acest motiv am precizat locatia exacta…… Bulevardul Unirii-Fantani STRADAL !

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al imobilului de 7 nivele

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 120 mp,  suprafata utila este de 91 mp, iar daca includem si cele 3 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala 97mp.

Contine: 4 camere, sufrageria avand aproape de 20 mp si 3 dormitoare cu suprafete intre 10 mp si 16 mp, 1 bucatarie cu suprafata de peste 9 mp si 3 balcoan de peste 6,5 mp.

Constructia este finalizata in anul 1991 pe structura de tip monolit, stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Locuinta dispune de o compartimentare frumoasa, simpla si foarte utila, in sensul in care apartamentul este impartit in doua zone: prima zona, cea de intrare si primire oaspeti, zona de zi si cea de seara unde sunt dispuse cele trei dormitoare. Un dormitor cu vedere pe Bulevardul Unirii si alte doua dormitoare cu vedere pe spate. Camera de zi are vedere pe Bulevardul Unirii-Fantani si implicit spre Casa Poporului.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita, relaxanta si inspiranta…...la promenada.


Vederea din apartament este mixta, orientarea cardinala fiind spre SUD-EST si NORD-VEST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan. De asemenea, apartamentul cu 4 camere, acum de vanzare pe Bulevardul Unirii-Fantani se vinde mobilat si utilat, asa cum este prezentat in fotografii.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

In cazul in care oferta noastra exclusiva v-a captat atentia si intra in criteriile dumneavoastra de cautari, va asteptam cu drag la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112        

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

         www.imobiliare-unirii.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Contorizareapometre,
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, tv,
Alte spatii utilewc serviciu,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,

Cristi Stanciu

CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE - Bucuresti Unirii - Fantani-Casa Poporului

Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Piata Alba Iulia

Decebal - Piata Alba Iulia

VANZARE

225.000 €

suprafata icon112 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Parcul Carol I

Timpuri Noi - Parcul Carol I

VANZARE

297.000 €

suprafata icon94 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Nerva Traian

Unirii - Nerva Traian

VANZARE

173.000 €

suprafata icon96 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Metrou Piata Muncii

Decebal - Metrou Piata Muncii

VANZARE

249.900 €

suprafata icon116 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2021