Vanzare Apartament 3 camere, Unirii - Tribunal Bucuresti, Bucuresti

DETALII

 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1994
 • Tip decomandat
 • Suprafata 88 / 74 mp
 • Etaj Etaj 4 / 8
 • Pret 155.000 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 2
 • Geam Baie 1
 • Parcare
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

155.000 €

VANZARE

Unirii - Tribunal Bucuresti

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV

COMPANIA IMOBILIARA REALKOM

VA OFERA SPRE ACHIZITIE UN APARTAMENT DE 3 CAMERE IN ZONA UNIRII, IN IMEDIATA APROPIERE A PIETEI UNIRII SI A TRIBUNALULUI BUCURESTI

Cu energie pozitiva si un feng shui care potenteaza locuinta, va oferim spre vanzare apartamentul din Ultracentralul Bucurestiului cu acces facil catre toate punctele de interes maxim din centrul Capitalei, fiind la mai putin de 1 minut pana la Piata Unirii si kilometrul zero.

ETAJ: Apartamentul este situat la etajul 4 in imobil de 8 nivele

SUPRAFETE si COMPONENTA: Suprafata Total construita: 105 mp, Totala (cu balcoane): 87,45 mp, Utila: 73,70 mp.

CONTINE: 2 grupuri sanitare, (toaleta de serviciu si baie principala cu geam de aerisire) si 4 balcoane cu suprafete cuprinse intre 3,80 mp si 5, 70 mp.

Apartamentul este decomandat si are suprafete generoase. Compartimentarea este simpla dar foarte utila, acesta avand un hol central iar camerele sunt dispuse pe stanga si dreapta holului, pastrand astfel utilitatea sporita a locuintei.

Structura si recomadare de folosinta: Imobilul este unul special, acesta fiind construit sub stricta indrumare a BNR-ului.

Constructia este finalizata in anul 1994 (monolit-stalpi si grinzi de beton armat), care prin intreaga structura transpare forta si durabilitatea. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel fonic si termic locuinta.

Pentru ca este pozitionat adiacent Bulevardului Unirii, mai exact pe Aleea Negru Voda, in spatele Tribunalului, acestuia ii lipseste zgomotul si agitatia specifice bulevardelor principale. Apartamentul este pozitionat cardinal pe SE-NV iar  locuinta beneficiaza astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Pozitia blocului este foarte buna. La 1 minut de Magazinul Unirea si statia de metrou Piata Unirii 2.

Apartamentul se adreseaza persoanelor active, care isi doresc sa locuiasca in centru si sa poata avea in acelasi timp confortul si linistea de partea lor.

ACTE: poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal, toate actele fiind pregatite pentru achizitia acestuia.

VECINATATI: Magazine (Carrefour, Unirea Shoping Center), piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian.

Ca utilitati, putem spune ca Unirii dispune de toate tipurile de retele apa, gaze, canalizare, internet, cablu şi de o infrastructură sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari.

Din punct de vedere al transportului în comun cei care locuiesc aici au la dispozitie atat linia de metrou, cat şi mijloacele de suprafata, Piata Unirii fiind un important nod de circulatie al capitalei care face legatura cu restul orasului.

Transportul in comun este asigurat de o linie de metrou si autobuze care, impreuna, leaga eficient zona de restul orasului.

Locatia este una dintre cele mai bune din capitala avand in imediata apropiere acces la mai toate punctele de maxim interes.

IMOBILUL se afla in stare exceptionala, acesta fiind construit pe structura de beton  monolit cu stalpi si grinzi de beton si compartimentari de BCA.

INCALZIRE : Imobilul dispune de incalzire centralizata RADET.

STRAZI amenajate

VEDERE MIXTA- Orientare cardinala SE-NV

ACCES STRADAL

FINISAJE SI DOTARI: parchet, gresie, vopsea lavabila, faianta, usa de intrare din metal, usi de interior noi, geamuri termopan la toate camerele. Parchetul este prezent in toate camerele iar toate finisajele sunt de foarte buna calitate si de bun gust.

Culorile calde din apartament, atat a peretilor dar si a mobilei, asezarea decoratiunilor si pozitionarea lor, lasa sa iasa la iveala pozivitatea……, feng shui-ul despre care va spuneam putin mai sus.

Prin urmare, va recomand o locuinta placuta, calduroasa, culori vesele si calde folosite la finisajele de calitate, amenajata dupa un concept original si artistic.

Pentru a intelege mai bine descrierea mea si pentru a va convinge de frumusetea apartamentului, va invit la vizionarea proprietatii sa ne spuneti parerea dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Contorizareapometre, repartitoare,
Mobilatnemobilat,
Dotari imobilinterfon, lift,
Alte spatii utileterasa, wc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, paza, supraveghere video,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Zepter

VANZARE

180.000 €

88 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Pipera - Stadionul Voluntari

VANZARE

289.000 €

214 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Tineretului - Parcul Carol I

VANZARE

179.000 €

102 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Floreasca - Parcul Verdi

VANZARE

89.500 €

52 mp 3 Cam 1 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2020