Vanzare Apartament 3 camere, Unirii - Piata Alba Iulia, Bucuresti

DETALII

 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1998
 • Tip decomandat
 • Suprafata 84 / 80 mp
 • Etaj Etaj 2 / 9
 • Pret 128.000 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 2
 • Geam Baie 1
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

128.000 €

VANZARE

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE UNIRII- ROND PIATA ALBA IULIA

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, mai concret in rondul Pietei Alba Iulia in imobil cu intrare stradala si vedere mixta, splendida pe Bulevardul Unirii

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 9 nivele

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 100 mp; suprafata utila este de 80 mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 84 mp.

Contine: 3 camere (sufragerie si 2 dormitoare), 1 bucatarie, 1 camara ce deserveste bucataria, 2 grupuri sanitare( apartamentul dispune si de geam la baia mare) si 2 balcoane (logii) inchise

Constructia este finalizata in anul 1998 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

La parterul imobilului sau in imediata apropiere regasim numeroase restaurante, cafenele, precum  El Bacha, SpringTime, Second Cup, Puerto Café, Cafepedia, La Mama  si multe altele  unde va puteti relaxa dupa o zi de munca sau pentru o iesire cu familia cu prietenii. Zona nu duce lipsa nici de banci, in rond intalnind majoritatea sucursalelor importante: BCR, BancPost, Raiffeisen, ING, Unicredit.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Unirii, ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Acte: detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic, toate actele fiind pregatite pentru o tranzactie rapida si fara cusur.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T

Strazile sunt amenajate.
Orientarea cardinala este pe Est si pe Vest, iar accesul este stradal.

Imobilul dispune si de paza non-stop.

Vederea din apartament este mixta, foarte generoasa, din Rondul Pietei Alba Iulia pe tot Bulevardul Unirii, scotand in evidenta spatiile verzi ale acestuia. Asadar, va puteti bucura de o priveliste foarte frumoasa dimineata la cafea, si nu numai.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn, geamuri termopan, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare noi

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

Asadar, va oferim spre vanzare apartamentul de 3 camere ideal in zona Alba Iulia, la etajul 2 din 9, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Mobilatnemobilat,
Dotari imobilinterfon, lift,
Alte spatii utilewc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare,
Orientaree, v,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Tineretului - Parcul Tineretului

VANZARE

210.000 €

115 mp 3 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Fantani Casa Poporului

VANZARE

189.000 €

81 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Calarasilor - Universitatea Hyperion

VANZARE

135.000 €

78 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Tineretului - Parcul Carol I

VANZARE

209.000 €

76 mp 3 Cam 2 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2020