Vanzare Apartament 3 camere, Unirii - Libertatii, Bucuresti

DETALII
  • Apartament Tranzactionat DA
  • An imobil 2007
  • Tip decomandat
  • Suprafata 116 / 107 mp
  • Etaj Etaj 3 / 5
  • Pret 185.000 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 2
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

185.000 €

VANZARE

Unirii - Libertatii

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre vanzare

APARTAMENT 3 CAMERE IN ZONA UNIRII, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE  MIXTA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD-EST, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI

COMISION 0% la cumparare

Zona Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, fiind una dintre principalele zone ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute si de asemenea a provocat cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente intr-o zona cu notorietate.

Localizare:  Apartamentul este localizat  in zona Unirii, pe strada Episcop Chesarie, in imediata  apropiere a Pietei Unirii, Parcul Carol, Bulevardul Libertatii, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al imobilului de 5 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 135 mp, suprafata utila este de 107 mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 116 mp. Important de mentionat este ca unul dintre balcoane, il putem numi chiar terasa, unde vara se poate amenaja un mic loc de petrecut serile sau chiar un loc de relaxare la cafeaua de dimineata.

Contine: 3 camere, livingul avand aproape de 30 mp si 2 dormitoare cu suprafete de 21 mp si 18 mp, 1 bucatarie open space cu livingul, 2 grupuri sanitare, cel de serviciu cu cabina de dus si 2 balcoane generoase. Constructia este finalizata in anul 2007 pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din rigips si vata minerala la interior, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.

In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale dar si parcuri. Unul dintre ele este chiar parcul Carol, la mai putin de 2 minute de complexul unde se afla apartamentul de 3 camere acum de vanzare.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre zona Unirii , ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurante, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian, Piata Libertatii, Parcul Carol.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie. Centrala care incalzeste apartamentul este marca Junkers.

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada. In mod deosebit, ca tot a venit vorba de plimbari de seara, vreau sa stiti ca de asemenea acest complex cu 6 blocuri, toate de 5 etaje, are si o curte interioara amenajata cu bancute si spatii verzi, unde o sa gasiti o adevarata oaza de liniste. Fotografiile sunt relevante, zic eu.
Vederea din apartament este mixta, orientarea cardinala fiind spre SUD-EST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan Rehau dar si de 3 unitati de aer conditionat Haier.

Imobilul este amplasat in Complexul City Center, un complex cu notorietatea si garantia constructiei bine facute. Datorita bunei pozitionari a imobilului durata deplasarii pana la Parcul  Carol este de mai putin de 2 minute,iar pana la Piata Unirii si metrou Piata Unirii, mai putin de 15 minute, asadar accesibilitatea este garantata.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii.

www.realkom.ro

http://www.realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-vanzare-apartament-3-camere-unirii-libertatii-comision-0/1740

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro

 


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior, exterior, bloc izolat termic,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Contorizareapometre, contor gaz,
Mobilatnemobilat,
Dotari imobilvideointerfon, curte proprie, lift,
Alte spatii utileterasa, wc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, paza, supraveghere video,
Orientares-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,

Cristi Stanciu

CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE - Bucuresti Unirii - Libertatii

Apartament Vanzare Apartament 3 camere
Vanzare Apartament 3 camere - Bulevardul Octavian Goga

Unirii - Bulevardul Octavian Goga

VANZARE

145.000 €

suprafata icon78 mp nr dormitoare icon3 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 3 camere
Vanzare Apartament 3 camere - Piata Alba Iulia

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE

165.000 €

suprafata icon80 mp nr dormitoare icon3 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 3 camere
Vanzare Apartament 3 camere - Piata Alba Iulia

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE

175.000 €

suprafata icon80 mp nr dormitoare icon3 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 3 camere
Vanzare Apartament 3 camere - Piata Alba Iulia

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE

165.000 €

suprafata icon80 mp nr dormitoare icon3 Cam nr bai icon2 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2021