Vanzare Apartament 3 camere, Unirii - Biblioteca Nationala, Bucuresti

DETALII

  • Apartament Tranzactionat DA
  • An imobil 1995
  • Tip decomandat
  • Suprafata 78 / 73 mp
  • Etaj Etaj 2 / 7
  • Pret 117.000 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 1
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

117.000 €

VANZARE

Unirii - Biblioteca Nationala

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE UNIRII- BIBLIOTECA NATIONALA

COMISION 0% LA CUMPARATOR

Bulevardul Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, fiind una dintre marile artere ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute si de asemenea a provocat cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente in cele mai bine construite blocuri din Bucuresti

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, mai concret pe Bulevardul Mircea Voda stradal, la doar 2 minute de Biblioteca Nationala si Camera de Comert in imobil cu intrare stradala si vedere mixta. Tot la 2 minute de mers pe jos se afla si statia de metrou Timpuri Noi.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 7 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 95 mp; suprafata utila este de 73mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 78mp.

Contine: 3 camere (sufragerie de 21 mp si 2 dormitoare de 23, respective 13 mp),  1 bucatarie(Open-Space) cu suprafata de aproximativ 5 mp, 1 camara ce deserveste bucataria, 1 grup sanitar si 1 balcon(logie). Balconul si bucataria dispun de incalzire prin pardoseala.

Constructia este finalizata in anul 1995 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian, Parcul Tineretului, Biblioteca Nationala, Camera de Comert,

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Unirii, ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Acte: detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic, toate actele fiind pregatite pentru o tranzactie rapida si fara cusur.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T, cu exceptia celor 2 camere de care am mentionat anterior, bucataria si balconul, care dispun de incalzire prin pardoseala.

Strazile sunt amenajate.
Orientarea cardinala este ideala, as putea spune, pentru ca apartamentul are vedere mixta si astfel pe una din laturi este pozitionat SE si pe cealalta latura este pozitionat NV, avand lumina naturala pe aproape tot parcursul zilei

Accesul este stradal prin Bulevardul Mircea Voda.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn, geamuri termopan, aer conditionat. Totodata, apartamentul dispune si de boxa la subsol, pe care o veti dobandi la cumpararea acestuia.

Instalatiile electrice si sanitare sunt noi, fiind schimbate cu unele pe cupru.

Ca un plus de unicitate al apartamentului, geamurile termopan nu sunt unele obisnuite, rama lor fiind inlocuita cu o rama de lemn, de bun gust, a carei culoare se asorteaza cu parchetul din apartament, creand o imagine vizuala placuta.

In cazul in care oferta noastra nu v-a captat atentia inca, tinem sa precizam proximitatea apartamentului de Parcul Tineretului, pozitia ideala, si nu in ultimul rand, COMISIONUL pentru cumparator care este de 0%

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

Sperand ca apartamentul este pe gustul dumneavoastra, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere, incalzire pardoseala,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanlemn,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Mobilatnemobilat,
Dotari imobilinterfon, lift,
Alte spatii utileboxa la subsol, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Tineretului - Parcul Tineretului

VANZARE

107.000 €

70 mp 3 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Octavian Goga

VANZARE

139.000 €

81 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Nerva Traian

VANZARE

121.500 €

81 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Decebal - Pink Cafe

VANZARE

135.000 €

105 mp 3 Cam 2 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2019