Vanzare Apartament 4 camere, Calarasilor - Delea Noua, Bucuresti

DETALII

 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1994
 • Tip decomandat
 • Suprafata 93 / 90 mp
 • Etaj Etaj 4 / 7
 • Pret 142.000 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 2
 • Geam Baie 1
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

142.000 €

VANZARE

Calarasilor - Delea Noua

VANZARE APARTAMENT 4 CAMERE

EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Calea Calarasilor va ofera spre vanzare

APARTAMENT 4 CAMERE IN ZONA CALEA CALARASILOR, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE  MIXTA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SE-E, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI

Localizare: Apartamentul este localizat  stradal pe Matei Basarab , in imediata  apropiere a bulevardului Decebal si a strazii  Calea Calarasilor, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al imobilului de 7 nivele

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 115 mp; suprafata utila este de 90 mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 93 mp.

Un aspect foarte important de mentionat este ca blocul este situat la doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Muncii si implicit a statiei de metrou din aceasta zona, asadar problema transportului rapid este deja rezolvata, daca se prefera transportul in comun cu metroul. In acelasi timp, zona nu duce lipsa de transport in comun terestru, fiind intretinuta de mai multe linii de tramvai si troleibuz, printre care 40, 56, 70 si 79.

Contine: 4 camere, sufrageria avand peste 23 mp si 3 dormitoare cu suprafete de 11.41 mp, 11.00 mp, respectiv 10.40 mp, 1 bucatarie cu suprafata de aproximativ 10 mp si 2 brupuri sanitare, 2 holuri cu o suprafata adunata de 13.36 mp, 1 camara, 1 debara si un balcon. Un alt aspect foarte important este ca baia principala dispune de aerisire naturala, cu geam.

Pentru o vizualizare cat mai completa si mai corecta a apartamentului, trebuie mentionat faptul ca vis-à-vis de imobil se afla un parculet care poate oferi seri relaxante dupa niste zile tumultuoase.

Trebuie deasemenea stiut ca acest bloc este unic pe Strada Matei Basarab deoarece este singurul in care se afla construite apartamente cu 4 camere, iar scara pe care este amplasat apartamentul, detine teava de gaz care ofera posibilitatea adaugarii unei centrale proprii a locuintei.

Constructia este finalizata in anul 1994 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre zona Calea Calarasilor, ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Drept urmare, va prezentam in excusivitate proprietatea care din punct de vedere al pretului, al  localizarii si al calitatii apartamentului,este o oferta  fara egal.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T

Strazile sunt amenajate.
Vederea din apartament este mixta, orientarea cardinala fiind spre SE-E, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podelegresie, mocheta,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Mobilatnemobilat,
Bucatariepartial utilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Electrocasnicearagaz, hota,
Alte spatii utilewc serviciu, boxa la subsol, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, paza,
Orientaree, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament Tranzactionat

Vanzare Apartament 4 camere

Unirii - Casa Poporului

VANZARE

189.000 €

98 mp 4 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 4 camere

Decebal - Piata Alba Iulia

VANZARE

210.000 €

113 mp 4 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 4 camere

Unirii - Casa Poporului

VANZARE

176.000 €

98 mp 4 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 4 camere

Unirii - Zepter

VANZARE

230.000 €

130 mp 4 Cam 2 Bai
Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2020