Vanzare Apartament 4 camere, 1 Mai - Parc Kiseleff, Bucuresti

DETALII
 • Apartament Tranzactionat DA
 • An imobil 1978
 • Tip decomandat
 • Suprafata 106 / 85 mp
 • Etaj Etaj 2 / 10
 • Pret 239.000 €
 • Confort 1
 • Nr. Bai 2
 • Geam Baie 1
 • Nr. Locuri de parcare
 • Nr. Garaje

LOCALIZARE

239.000 €

VANZARE

1 Mai - Parc Kiseleff

VANZARE APARTAMENT 4 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

RealKom Agentie Imobiliara 1 MAI va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 4 CAMERE 1 MAI PARC KISELEFF

Localizare: Apartamentul de vanzare este localizat in Zona 1 Mai, pe Strada Serdarului nr.9, in imobil cu acces stradal si vedere mixta, in imediata apropiere a  Parcului Kiseleff, o locație atractivă pentru cumparatori în căutare de proprietăți cu potențial de creștere în valoare. Apartamentul se află într-o clădire rezidențială nouă și beneficiază de finisaje moderne și de înaltă calitate. La intrarea în apartament, veți fi întâmpinat de un hol generos care conduce către diferitele încăperi ale acestuia.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 din 10.

Compartimentare si componenta: Apartamentul, ca si compartimentare este decomandat si contine: 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, 3 balcoane (2 dintre acestea se regasesc in Suprafata Utila a apartamentului).

Livingul este spațios și luminos, oferind un mediu prietenos și confortabil pentru activități sociale și relaxare. Piesele de mobilier pot fi amplasate în mod strategic pentru a crea zone distincte, cum ar fi zona de relaxare și zona de luat masa, oferind suficient spațiu pentru întreaga familie și oaspeții.

Bucataria este modernă și bine echipată, oferind toate facilitățile necesare pentru a pregăti mese delicioase. Aceasta dispune de electrocasnice de înaltă calitate și de spații generoase de depozitare pentru ustensile și provizii. De asemenea, există suficient spațiu pentru o masă mică în bucătărie, oferind o opțiune convenabilă pentru mese rapide sau micul dejun.

Apartamentul are 3 dormitoare, fiecare dintre ele fiind suficient de spațios pentru a găzdui un pat mare și alte piese de mobilier necesare. Acestea oferă un refugiu privat pentru membrii familiei sau pot fi amenajate ca birouri sau spații de lucru, în funcție de nevoi.

Cele 2 băi elegante și moderne în apartament, cu finisaje de înaltă calitate asigură confortul și funcționalitatea pentru locuitori și oaspeți.

Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 127 mp, Suprafata Utila este de 85 mp iar adaugand si suprafata balcoanelor de care dispune apartamentul, ajungem la o Suprafata Utila Totala de 106 mp.

Constructia este finalizata in anul 1978, pe structura de beton.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, aer conditionat. Orientarea cardinala este pe SUD-EST si NORD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui pe tot parcursul zilei.

Zona 1 Mai este parte integrata a sectorului 1. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Compartimentarile interioare sunt facute astfel incat sa izoleze bine fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona 1 Mai una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi.

Daca se doreste ca acest apartament situat in zona 1 Mai, pe Strada Serdarului, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona 1 Mai dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Amplasat pe strada Serdarului, acest apartament beneficiază de o locație convenabilă și accesibilă. Strada este situată într-o zonă liniștită și rezidențială, cu acces facil la facilități precum magazine, restaurante, parcuri și alte puncte de interes. De asemenea, există o bună conectivitate la mijloacele de transport în comun, facilitând deplasarea în alte părți ale orașului

Vecinatati:

-Magazine ( cele mai importante - Mega Image de pe Ion Mihalache 92 - 2 minute si 4 minute de Mega Image ( Ion Mincu - deschis pana la 00:00)

-Unitati de invatamant: Colegiul National Tudor Vianu-400 m, Scoala Gimnaziala Ion Heliade Radulescu (nr.11)-1 km

- Parcul Kiseleff - 6 minute de mers pe jos;  Parcul Herastrau  - 12 minute de mers pe jos  (intrarea Arcul de Triumf)

- O multitudine de restaurante si terase: Restaurant Ublo Bistro (4 minute de mers pe jos), Restaurant Il Calcio (2 minute de mers pe jos), Restaurant Jadoo (6 minute de mers pe jos), Restaurant Piccolo Mondo (2 minute de mers pe jos).

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral si certificat energetic.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata C.M.T.E.B..

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Agentia Imobiliara RealKom va ofera garsoniere/apartamente de inchiriat/vanzare in zona 1 Mai, Romana, Universitate, Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Tineretului, Timpuri Noi, Calea Vacaresti, Vitan, Mihai Bravu, Dristor, Piata Muncii.

www.realkom.ro

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil.

Pentru a vizualiza mai multe oferte pentru apartamente de 4 camere de vanzare,  accesati urmatorul link:

https://realkom.ro/anunturi/vanzari-apartamente/camere:4%2B

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

 


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc,
Izolatii termicebloc izolat termic,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intrarelemn,
Usi interiorlemn,
Dotari
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, masina de spalat vase,
Alte spatii utilewc serviciu, boxa la subsol,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE - Bucuresti 1 Mai - Parc Kiseleff

Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Nerva Traian

Unirii - Nerva Traian

VANZARE

370.000 €

suprafata icon118 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon3 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere Tranzactionat
Vanzare Apartament 4 camere - Biblioteca Nationala

Unirii - Biblioteca Nationala

VANZARE

320.000 €

suprafata icon136 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Zepter

Unirii - Zepter

VANZARE

248.500 €

suprafata icon96 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon2 Bai
Apartament Vanzare Apartament 4 camere
Vanzare Apartament 4 camere - Nerva Traian

Unirii - Nerva Traian

VANZARE

370.000 €

suprafata icon118 mp nr dormitoare icon4 Cam nr bai icon3 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

RealKom Imobiliare Bucuresti.
Vanzari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri.
La RealKom, Bucuresti, gasiti personal profesionist. Noi va oferim siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. Agentia imobiliara din Bucuresti, RealKom, are o experienta cumulata de peste 20 ani. Venim cu o baza de date actualizata in timp ce satisface cerintele dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2024. Strategie social media si administrare website: Digital Heart