Inchiriere Spatiu, Universitate - Piata Universitatii, Bucuresti

DETALII
  • Spatiu Tranzactionat DA
  • Tip Spatiu birouri
  • An imobil 1930
  • Suprafata 142 / 140 mp
  • Etaj Etaj 4 / 4
  • Pret 900 €
  • Nr. Camere 5
  • Nr. Bai 1
  • Nr. Locuri de parcare

LOCALIZARE

900 €

INCHIRIERE

Universitate - Piata Universitatii

INCHIRIERE SPATIU

Vezi video VERIFICAT JURIDIC

RealKom Agentie Imobiliara BUCURESTI va ofera spre INCHIRIERE

SPATIU DE BIROURI DE INCHIRIAT UNIVERSITATE-ACADEMIEI

Zona UNIVERSITATE este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Spatiul de birouri este localizat in zona Universitate, pe strada Academiei, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Piata Universitatii.

Etaj: Spatiul este alcatuit din Parter si 4 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a spatiilor, pentru fiecare etaj este de 170 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 140 de mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune fiecare spatiu/etaj se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 142 mp.

Constructia este finalizata in anul 1930, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.    Institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Universitate una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi chiriasi.

 Daca se doreste ca aceast spatiu situat pe strada Academiei, sa devina spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Universitate dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Piata Universitatii, Facultatea Universitatea din Bucuresti,  Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Parcul Cismigiu, Izvor, Parcul Izvor, Universitatea Romana, Bulevardul Magheru, Teatrul National Bucuresti, Hotel Intercontinental, Ateneul Roman, Spitalul Coltea.

Acte: Spatiul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de centrala proprie, pentru fiecare etaj.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Imobilul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi,  aparate aer conditionat, este orientat cardinal pe Nord-Est, beneficiind astfel de lumina naturala.

Bucataria este partial mobilata si utilata.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Universitate, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Parcul Cismigiu, Izvor, Parcul Izvor, Universitatea Romana, Bulevardul Magheru, Teatrul National Bucuresti, Hotel Intercontinental, Ateneul Roman, Spitalul Coltea.

 

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-vanzare-apartament-4-camere-unirii-casa-poporului/2125  

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, imobilul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: Marian Popa

MOBIL: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro    

           www.imobiliare-unirii.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.apartamente-vitan.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro

 


Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate, betonate,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz, telefon,
Finisaje
Izolatii termiceinterior,
Podelegresie, parchet,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Iluminatspoturi, aplice, lumina naturala,
Dotari
Dotari imobilinterfon, lift, sala conferinta,
Alte caracteristici
Alte caracteristiciposibilitate compartimentare,
Accespersoane,
Alte detalii
Servicii imobilcuratenie, supraveghere video,
Orientaren-e,
Statut Juridiccertificat energetic, intabulare, cadastru,


CAUTARE

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii Realkom Imobiliare Bucuresti va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

RealKom Imobiliare Bucuresti.
Vanzari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri.
La RealKom, Bucuresti, gasiti personal profesionist. Noi va oferim siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. Agentia imobiliara din Bucuresti, RealKom, are o experienta cumulata de peste 20 ani. Venim cu o baza de date actualizata in timp ce satisface cerintele dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2024. Strategie social media si administrare website: Digital Heart