Vanzare Apartament 3 camere, Unirii - Fantani Casa Poporului, Bucuresti

DETALII

  • An imobil 1990
  • Tip decomandat
  • Suprafata 85 / 78 mp
  • Etaj Etaj 7 / 8
  • Pret 195.000 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 1
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

195.000 €

VANZARE

Unirii - Fantani Casa Poporului

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

Vezi video

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre vanzare

APARTAMENT 3 CAMERE BULEVARDUL UNIRII-FANTANI, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE  MIXTA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SE-NV, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI

Bulevardul Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, fiind una dintre marile artere ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute si de asemenea a provocat cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente in cele mai bine construite blocuri din Bucuresti.

Localizare: Apartamentul este localizat  stradal pe Bulevardul Unirii , in imediata  apropiere a Casei Poporului, Piata Unirii, Bulevardul Dimitrie Cantemir  si Splaiul Independentei, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta.

Vederea din apartament este una superba, putandu-se observa de pe balcoanele acestuia, Casa Poporului, fantanile de pe bulevard, Piata Unirii si Magazinul Unirea.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 al imobilului de 8 nivele

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 100 mp; suprafata utila este de 78 mp, iar daca includem si  balconul de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 85 mp.

Contine: 3 camere, sufrageria avand  20 mp si 2 dormitoare cu suprafete de aproximativ 20 mp respectiv aproximativ 14 mp, 1 bucatarie cu suprafata de 6.47 mp, 1 hol de peste 14 mp, 1 grup sanitar  si 1 balcon de aproximativ 7 mp. Trebuie mentionat faptul ca parchetul apartamentului este foarte rezistent, fiind fabricat din bambus.   

Apartamentul detine un hol spatios de 14 mp care permite anumite modificari interioare, iar apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Constructia este finalizata in anul 1990 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T

Strazile sunt amenajate.
Vederea din apartament este mixta, orientarea cardinala fiind spre SE-NV, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, tv,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Drumul Taberei - Parc Moghioros

VANZARE

59.700 €

65 mp 3 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Mircea Voda

VANZARE

140.000 €

85 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Decebal - Piata Muncii

VANZARE

185.000 €

125 mp 3 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE

170.000 €

80 mp 3 Cam 1 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2018