Vanzare Apartament 2 camere, Unirii - Piata Alba Iulia, Bucuresti

DETALII

  • An imobil 1996
  • Tip decomandat
  • Suprafata 68 / 60 mp
  • Etaj Etaj 7 / 9
  • Pret 125.500 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 1
  • Geam Baie 1
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

125.500 €

VANZARE

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE

COMISION 0 EXCLUSIV Vezi video VERIFICAT JURIDIC

Realkom Agentie Imobiliara Unirii  va ofera spre vanzare

APARTAMENT 2 CAMERE BULEVARDUL UNIRII, NR. 73, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE DE ASEMENEA STRADALA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD, FACAND DIN ACEST APARTAMENT UNUL FOARTE AERISIT SI LUMINOS, INUNDAT LA PROPRIU DE LUMINA NATURALA

COMISION 0% la cumparare

Aceasta proprietate indeplineste cele 3 conditii ale unei proprietati desavarsite, ce poate fi considerata o oportunitate si o investitie de succes:

1. LOCATIE

2. LOCATIE

3. LOCATIE

Apartament acum de vanzare este pe Bulevardul Unirii, stradal, in imobil construit pe structura monolit, cu intrare direct din trotuarul bulevardului si vedere superba pe Bulevardul Unirii, orientat cardinal spre sud, beneficiid astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Mai mult decat locatia, apartamentul cu 2 camere acum de vanzare, prezinta mult mai multe beneficii, pe care le enumerez in cele ce urmeaza.

Bulevardul Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, fiind una dintre marile artere ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute si de asemenea a provocat cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente in cele mai bine construite blocuri din Bucuresti.

Localizare:  Apartamentul este localizat  pe Bulevardul Unirii, nr. 73, mai exact in imediata  apropiere a Rondului Piata Alba Iulia, Mall Vitan, Tribunal Bucuresti si alte puncte de maxim interes.

Investitia care nu isi pierde niciodata valoarea este aceea care are o locatie de exceptie, tocmai din acest motiv am precizat locatia exacta…… Bulevardul Unirii STRADAL

Din punct de vedere structura, asa cum bine stim, tot bulevardul Unirii a fost inceput inca din anii 1985-1989 si toate blocurile stradale sunt proiectate pentru un grad ridicat de seism. Asadar nu aveti de ce sa va faceti griji in aceasta privinta !

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 al imobilului de 9 nivele. Este un etaj superior si spun asta pentru ca acest aspect este foarte important. Etajele superioare prezinta multe avantaje. Unul este ca vederea panoramica si frumoasa, zgomotul este mai redus, praful urca mai greu la un etaj superior.

Avantaje, avantaje, avantaje……

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 85 mp; suprafata utila este de 60 mp, iar daca includem si cele 3 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 68 mp.

Contine: 2 camere, sufrageria avand aproximativ 20 mp si 1 dormitor cu suprafata de aproape 14 mp, 1 bucatarie cu suprafata de peste 7 mp si 3 balcoane. Constructia este finalizata in anul 1996 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Locuinta dispune de o compartimentare frumoasa si foarte utila, in sensul in care acum apartamentul este impartit in doua zone: prima zona, cea de intrare si primire oaspeti, zona de zi si cea de seara. Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

O mentiune foarte importanta de la care nu vreau sa ma abat este ca acum, dupa renovarea intregului bulevard s-au creat mult mai multe locuri de parcare, ….. ati scapat si de aceasta grije.  Dupa ora 16:00 sunt la discretie si chiar in fata blocului.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Agentia Imobiliara RealKom  va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii.

In aceasta scurta descriere am punctat generalitatile pe care le ofera aceast apartament, locatie, vedere, orientare cardinala, etaj, an de constructie, etc, in schimb cea mai buna impresie o sa o aveti la vizionarea apartamentului.

Asadar  va astept cu drag in vizita !

Vizionati apartamentul, faceti oferte !

Si acesta superba proprietate ar putea fi a dumneavoastra !

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

www.realkom.ro

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, telefon, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceinterior,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn, sticla,
Dotari
Contorizarerepartitoare,
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon, lift,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, supraveghere video,
Orientares,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederefata,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 2 camere

Unirii - Esplanada

VANZARE

134.500 €

68 mp 2 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 2 camere

Unirii - Piata Alba Iulia

VANZARE

115.000 €

70 mp 2 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 2 camere

Unirii - Zepter

VANZARE

114.000 €

64 mp 2 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 2 camere

Vitan - Splaiul Unirii-Confort City

VANZARE

53.000 €

83 mp 2 Cam 1 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2017