Vanzare Apartament 3 camere, Calarasilor - Delea Noua, Bucuresti

DETALII

  • Apartament Tranzactionat DA
  • An imobil 1996
  • Tip decomandat
  • Suprafata 80 / 74 mp
  • Etaj Etaj 4 / 7
  • Pret 110.000 €
  • Confort 1
  • Nr. Bai 2
  • Nr. Locuri de parcare
  • Nr. Garaje

LOCALIZARE

110.000 €

VANZARE

Calarasilor - Delea Noua

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE

EXCLUSIV

COMPANIA IMOBILIARA REALKOM

VA PROPUNE SPRE VANZARE APARTAMENTUL DE 3 CAMERE CU ORIENTAREA CARDINALA PERFECTA SI POZITIONARE IN ZONA EXCELENTA, SITUAT PE CALEA CALARASILOR, INTRE DELEA NOUA SI UNIVERSITATEA HYPERION.

Pozitionat pe una dintre cele mai vechi artere de circulatie ale capitalei, Calea Calarasilor, pe vremuri, poarta de acces in oras, astazi ramane una din cele mai accesibile zone, din punct de vedere al fluidizarii circulatiei si a proximitatii de utilitati.

LOCALIZARE: Calea Calarasilor, nr. 173, cu intrare stradala si vedere mixta, atat pe spatele blocului cat si stradala, spre Calea Calarasilor.

Mai exact, imobilul este pozitionat stradal pe Calea Calarasilor, aproximativ, la jumatatea distantei intre Strada Delea Noua si Universitatea Hyperion, strada Popa Nan.

ETAJ: Apartamentul este pozitionat la etajul 4 in imobil cu 7 etaje. De asemenea tinem sa mentionam ca pe fiecare etaj al imobilului mai sunt doar alte 3 apartamente, un apartament cu 2 camere, o garsoniera si un alt apartament cu 3 camere.

SUPRAFETE si COMPONENTA: Suprafata Total construita: 96 mp, Totala (cu balcoane): 80 mp, Utila: 74 mp.

CONTINE: 3 camere (sufragerie de aproape 24 mp si 2 dormitoare),  1 bucatarie cu suprafata generoasa de 11,26 mp, 1 camara ce deserveste bucataria, 2 grupuri sanitare (toaleta pentru oaspeti pozitionata in zona de zi a locuintei, cu suprafata de 2,17 mp si baie principala ce deserveste cele doua dormitoare, aceasta aflandu-se in zona de noapte a apartamentului, intre cele doua dormitoare) si 1balcon (logie) cu suprafata de 6 mp.

Structura si recomadare de folosinta:

Constructia este finalizata in anul 1996 pe structura de tip monolit-stalpi si grinzi de beton armat. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.

Pozitia imobilului este una de exceptie, avand la indemana atat mijloace de transport in comun (tranvai, troleibuz), la scara blocului, as putea spune, cat si alte utilitati de care nu ne putem lipsi, in ziua de astazi. Ma refer aici la magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Un alt mare avantaj al zonei este si apropierea de metrou, despre care stim cu totii cat de important este uneori, acesta aflandu-se la doar doua statii de tranvai, cu alte cuvinte la mai putin de 10 minute de mers.

 Orientarea cardinala este ideala, as putea spune, pentru ca apartamentul are vedere mixta si astfel pe una din laturi este pozitionat SE si pe cealalta latura este pozitionat NV, avand lumina naturala pe aproape tot parcursul zilei.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Calea Calarasilor, ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

In imediata apropiere, in mai putin de 5 minute se poate ajunge la Piata Unirii, iar daca va veti hotari sa faceti o plimbare veti face maxim 15 minute de mers. Foarte aproape de asemenea veti observa Piata Alba Iulia, si Bulevardul Decebal, daca tot am adus vorba mai devreme de cafenele, Tribunal Bucuresti sau Camera de Comert.

 DA, zona este una de elita ! Si asta nu se observa doar prin pretul locuintelor din zona dar si prin calitatea constructiilor….. si nu in ultimul rand prin calitatea locuitorilor zonei.

VECINATATI: Magazine (Mall-Vitan, Mega-Image, Naturalia, Carrefour, Unirea Shoping Center), piata (Piata Traian, Hala Traian) gradinite, scoli, RATB (autobuze/troleibuze/tranvai 133, 92, 79, 70, 56, 40), metrou (Piata Muncii, Piata Unirii), parc (Lia Manoliu si I.O.R.), drum urban, hotel, bar/pub, restaurant.

Transportul in comun este asigurat si leaga eficient zona de restul orasului.

ACTE: poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal, Certificat Energetic, toate actele fiind pregatite pentru achizitia acestuia.

IMOBILUL se afla intr-o stare exceptionala, acesta fiind construit pe structura de beton,  monolit cu stalpi si grinzi de beton armat si compartimentari de BCA.

INCALZIRE : Imobilul dispune de incalzire centralizata RADET.

STRAZI amenajate

VEDERE MIXTA- Orientare cardinala SE-NV, beneficiind de lumina naturala pe parcursul intregii zile.

ACCES STRADAL-Calea Calarasilor

FINISAJE SI DOTARI: parchet lemn masiv, gresie, vopsea lavabila, faianta, usa de intrare din metal, usi de interior lemn, geamuri termopan la toate camerele si 3 unitati de aer conditionat. Parchetul din lemn masiv este prezent in toate camerele si tin sa mentionez ca s-a pastrat intr-o stare foarte, foarte buna.

Daca sunteti in cautarea unei locuinte, care sa ofere toate utilitatile cotidiene si care are o compartimentare simpla si foarte utila, chiar ideala pentru o familie cu unul sau doi copii, vreau sa stiti ca ati ajuns unde va doreati.

Daca veti considera ca oferta noastra se incadreaza in cerintele si dorintele dumneavoastra, nu mai stati pe ganduri si haideti la o vizionare.

Proprietatea se poate vedea in orice zi, desigur cu o programare in prealabil.

 

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

WWW.REALKOM.RO

MOBIL: 0723.620.112         

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.cristi-stanciu.ro

          www.imobiliare-unirii.ro


Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalziretermoficare, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc, aluminiu,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Contorizareapometre,
Mobilatnemobilat,
Dotari imobilinterfon, lift,
Alte spatii utilewc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare, paza, supraveghere video,
Orientaren-v, s-e,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,
Vederemixta,
Accesstradal,


CAUTARE

PROPRIETATI SIMILARE

Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Decebal - Piata Muncii

VANZARE

175.000 €

140 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Decebal - Piata Alba Iulia

VANZARE

199.500 €

117 mp 3 Cam 2 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Stefan Cel Mare - Stadion Dinamo

VANZARE

97.500 €

61 mp 3 Cam 1 Bai
Apartament

Vanzare Apartament 3 camere

Unirii - Zepter

VANZARE

144.700 €

92 mp 3 Cam 2 Bai

Contacteaza-ne acum pentru evaluarea proprietatii tale!

Consultantii nostri va vor oferi in mod gratuit o evaluare completa a proprietatii dumneavoastra. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin in vanzarea proprietatii dumneavoastra.

REALKOM IMOBILIARE © COPYRIGHT 2018